Kierrätyspalvelut metalliteollisuudelle ja yrityksille

Tarjoamme kierrätyspalveluita kaiken kokoisille yrityksille ympäri Suomea. Oli kyse sitten kyse jatkuvasta kierrätystarpeesta tai yksittäisestä erästä, ole yhteydessä niin teemme sinulle tarjouksen. Konsultoimme yrityksiä myös metallinkierrätyksestä ja tehokkaasta lajittelusta.

Teemme yrityksesi metallin kierrättämisestä helppoa!

Lavapalvelut ja romusopimus

Meidän kanssamme säännöllisesti kertyvän romun kierrätys on helppoa. Saat kauttamme juuri sinun romuillesi sopivan siistin ja hyväkuntoisen vaihtolavan jonka tyhjennykset ja vaihdot hoidamme aina ripeästi.

Ota yhteyttä alueesi ostajaan, niin tehdään yhdessä romun kierrättämisestä helppoa.

Kierrätyslaatikot

Kertyykö yrityksesi toiminnasta pienempiä määriä esimerkiksi kupari, messinkiä, kaapeleita tai lyijyakkuja? Arvokkaampien metallien kierrätykseen tarjoamme kätevät kierrätyslaatikot. Laatikoita on useita kokoja ja malleja erilaisiin tarpeisiin. Lyijyakuille tarjoamme tiiviit ja vuototurvalliset akkulaatikot, joihin akkujen kerääminen on turvallista.

Laatikon täyttyessä sinun ei tarvitse muuta kuin soittaa tai laittaa viestiä, niin me hoidamme täyden laatikon noudon ja toimitamme tyhjän tilalle. Kierrätykseen tulleista metalleista maksamme korvauksen päivän hinnan mukaan.

Ota yhteyttä alueesi ostajaan, niin toimitamme laatikot suoraan toivomaasi osoitteeseen.

Yksittäiset romuerät

Noudamme ja kierrätämme myös yksittäiset romuerät oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi romu. Tarvittaessa pystymme myös purkamaan ja pilkkomaan romut paikan päällä. Yksittäisten erien hinnoittelu sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä alueesi ostajaan, niin hoidetaan romut kiertoon!

Ostajien yhteystiedot alueittain

Länsi-Suomi

Marko Berg
marko.berg@reteko.fi
044 791 3878

Etelä-Suomi

Santeri Sirkkunen
santeri.sirkkunen@reteko.fi
044 016 7222

Keski-Suomi

Elias Laitiolampi
elias.laitiolampi@reteko.fi
041 731 0597

Pohjois-Suomi

Marko Saarela
marko.saarela@reteko.fi
045 775 02372

Itä-Suomi

Janne Ronkainen
janne.ronkainen@reteko.fi
044 747 8301

Toimialajohtaja

Sirpa Räsänen
sirpa.rasanen@reteko.fi
041 730 0483

Ostamme kaikenlaista romumetallia

Tee ekoteko ja myy nurkissasi oleva romumetalli eteenpäin. Ostamme mm. alumiinia, kuparia, messinkiä, rautaa, sekapeltiä sekä ruostumatonta terästä. Meille voit tuoda myös kaapelit, katalysaattorit, lyijyakut, piirilevyt ja sähkömoottorit, joista maksamme hyvän hinnan.

Kun metalliromut ovat saapuneet meille, lajittelemme, pienimme ja punnitsemme ne, minkä jälkeen ne jatkavat matkaansa teollisuuden raaka-aineeksi. Tarjoamme tehokasta kierrätyspalvelua myös suuryrityksille ja metalliteollisuudelle. Reteko on metallinromun kierrätystalo, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi luotettavasta kalustosta osaavaan työvoimaan: vaihtolavat, koura-autot, purkuvälineet ja pillimiehet. Tarvittaessa autamme myös purkutöissä.

Ostamme ja kierrätämme romumetallia

 • Alumiini
 • Kaapelit
 • Katalysaattorit
 • Kupari
 • Lyijyakut
 • Messinki
 • Piirilevyt
 • Rauta
 • Ruostumaton teräs
 • Sekapelti
 • Sähkömoottorit
Takaisin ylös