Reteko Express

Metalliromut jäävät helposti nurkkiin pyörimään, jos kierrättäminen tuntuu vaikealta, keräyspaikat ovat kaukana tai aukioloajat menevät töiden kanssa ristiin. Nurkissa romut vievät turhaa tilaa, eivätkä hyödytä ketään. Reteko Express -toimipisteet on tehty sitä varten, että kaikkien olisi helppoa ja nopeaa päästä romuistaan eroon. Tuo romusi kekoon – se on kätevämpää kuin koskaan aiemmin.

KANNA ROMUSI KEKOON,
SAAT EKOTEOSTA HYVITYKSEN

Voit tuoda metalliromua lähimmälle Reteko Express – toimipisteelle. Pisteellä autamme ja opastamme sinua. Homma käy helposti muutamalla vaiheella.

Saapuminen
Saavu metalliromun kanssa paikalle aukioloaikanamme ja astu sisään. Jos et ole aikaisemmin asioinut meillä, varaathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen tai ajokortin.

Romujen läpikäynti
Henkilökuntamme käy kanssasi lävitse romut ja kertoo hinnat. Tämä ei sido sinua mihinkään, vaan voit tehdä myyntipäätöksen vasta hinnat kuultuasi.

Lajittelu
Henkilökuntamme punnitsee romut ja lajittelee ne asiaan kuuluvasti oikeisiin laatuihin odottamaan toimitusta kierrätettäväksi.

Punnitseminen & hyvitys
Punnituksen jälkeen saat romuista hyvityslaskun, josta näet tuomiesi romujen painon sekä niistä hyvitettävän summa maksetaan ilmoittamallesi tilille. Pienin mahdollinen hyvitys on 10€.

RETEKO EXPRESS -TOIMIPISTEELLÄ KIERRÄTTÄMINEN ON HELPPOA JA NOPEAA

Retekon Express pisteillä kierrättämisestä on tehty helppoa ja vaivatonta. Perinteisistä romupihoista poiketen Express pisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla asutuskeskusten läheisyydessä. Meille voit tuoda romut vaikka kauppareissulla.
Reteko Express pisteet myös toimivat siisteissä halleissa ja erikseen romun vastaanottoa varten suunnitelluissa konteissa. Express pisteillä ei tarvitse varoa isoja koneita tai vaatteiden likaantumista.

Takaisin ylös