Katalysaattorit
kiertoon

Vanhoja ja rikkinäisiä katalysaattoreita ei kannata jättää nurkkiin pyörimään – siellä ne eivät hyödytä ketään. Myymällä vanhan katalysaattorisi Reteko Katille saat siitä hyvän hinnan, pääset romusta eroon ja myymäsi katalysaattori päätyy uusiokäyttöön. Tarjoamme alan parasta palvelua, kilpailukykyiset ja automaattisesti päivittyvät hinnat sekä lyhyet maksuajat.

Katalysaattoritoiminnot
044 4314 989
santeri.sirkkunen@reteko.fi

MYY VANHA KATALYSAATTORISI MEILLE – SE KÄY HELPOSTI JA NOPEASTI

Voit tuoda yksittäisen katalysaattorisi lähimmälle Reteko Kat -ostopisteelle. Jos sinulla on suurempi katalysaattorierä, mistä haluaisit saada tarjouksen etukäteen, ota yhteyttä suoraan meihin, niin teemme tarjouksen.

Hinnan arviointi
Katalysaattorin hinnoitteluun tarvitsemme katalysaattorista löytyvät valmistenumerot. Kun olet saanut nämä selville voit tiedustella hintaa soittamalla tai lähettämällä viestiä. Toki voit myös tulla katalysaattorin kanssa paikan päällä, jolloin henkilökuntamme auttaa numeroiden etsinnässä.

Katalysaattorin toimittaminen
Voit viedä katalysaattorisi joko ostopisteelle tai lähettää sen meille suoraan matkahuollon pakettina. Jos lähetät katalysaattorin ole aina ennen lähetystä yhteydessä meihin puhelimitse tai viestillä, niin saat lähetysohjeet ja katsomme hinnan valmiiksi.

Katalysaattorin tarkastaminen
Katalysaattorin saavuttua henkilökuntamme tarkistaa katalysaattorin koodit ja että sisus on ehjä. Jos katalysaattorin kenno on rikki tai siitä puuttuu osia vähennämme hinnasta puuttuvan osan verran. Eli myös rikkoutuneilla katalysaattoreilla on arvoa.

Hyvitys
Kun olet tehnyt ekoteon myymällä katalysaattorisi Reteko Katille, saat katalysaattorin arvoa vastaavan hyvityksen. Maksu tapahtuu nopeasti ilmoittamallesi tilille.

NÄIN TOIMIMMe

Katalysaattoreiden kierrätys on erikoisalaamme. Asiakkaitamme ovat sekä yksittäisten että suurempien katalysaattorierien myyjät. Kanssamme voit luottaa siihen, että katalysaattorin myyminen on helppoa, nopeaa ja asiantuntevaa.

OLEMME EDELLÄKÄVIJÄ KATALYSAATTORIEN KIERRÄTYKSESSÄ

Olemme kierrättäneet katalysaattoreita vuodesta 2013 ja tuoneet alalle merkittäviä uudistuksia: Koko maan kattava katalysaattoreiden myyntipisteverkostomme tekee käyttämättömien katalysaattorien myymisestä ja kierrättämisestä helppoa. Nopeasti toimiva katalysaattorilaatikko-palvelumme on tehnyt myös säännöllisesti kerääntyvien katalysaattoreiden kierrättämisen vaivattomaksi. Aiomme tulevaisuudessakin pysyä alamme edelläkävijänä hintojen, palvelun ja toiminnan puolesta.

MEILLE ASIAKASPALVELU ON KAIKKI KAIKESSA

Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin ja nopeasti. Kun otat meihin yhteyttä, vastaamme sinulle aina mahdollisimman nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua, kaipaat sitten tarjousta katalysaattoristasi tai apua kirjastomme käytössä. Reteko Kat -ostopisteillämme sinua palvelevat osaavat asiantuntijat, jotka tunnistavat ja arvioivat katalysaattorisi hinnan käden käänteessä.

MEILTÄ SAAT AJANTASAISET JA PARHAAT MAHDOLLISET HINNAT

Meillä hinnat ovat kilpailukykyisiä ja avoimia. Seuraamme päivittäin katalysaattoreiden sisältämien arvometallien hintakehitystä ja järjestelmämme hinnat päivittyvät automaattisesti päivittäin. Saat aina ajantasaisen ja parhaan mahdollisen hinnan katalysaattoristasi.

TEEMME ASIAT LUOTETTAVASTI JA VASTUULLISESTI

Meille on tärkeää olla luottamuksesi arvoisia. Kun myyt katalysaattorisi meille, voi luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen hinnan, sovitun maksun, asianmukaisen raportin ja kuitin. Lisäksi voit luottaa siihen, että myymäsi katalysaattori kierrätetään asianmukaisesti uudelleenkäytettäväksi.

Sen mitä lupaamme, myös pidämme.

KATALYSAATTORIKIRJASTO

Takaisin ylös