Alumiinille uusi elämä luontoystävällisesti

Alumiini on yleisesti käytetty kevyt ja luja metalli, jonka tunnistaa hopeanvalkoisesta väristä. Alumiini ei ole altis korroosiolle ja sitä käytetäänkin usein teräksen sijasta. Alumiinista valmistetaan mm. veneitä, kenttäpulloja, aterimia ja talousastioita sekä kemian suurteollisuuden koneita.

Alumiinia käytetään ja kierrätetään todella paljon, sillä lähes ikuisena materiaalina se kestää erinomaisesti erilaisissa tuotantoketjuissa. Keveänä materiaalina se tuo merkittäviä säästöjä esimerkiksi kuljetusteollisuudessa, kuten meri- ja lentokoneteollisuudessa. Alumiinista valmistetaan paljon myös aterimia, talousastioita ja kodin muita käyttöesineitä sekä kaapeleita ja huviveneitä.

Liity alumiinin kierrättäjien joukkoon

Seisooko pihallasi vanha alumiinivene, josta pitäisi päästä eroon? Lojuuko työmaalla ylimääräisiä alumiinikaapeleita, joihin kompastuu kerta toisensa jälkeen? Palvelumme avulla alumiinin kierrättäminen onnistuu helposti ja ympäristöystävällisesti. Lisäksi tarjoamme sinulle alumiinista parhaan mahdollisen korvauksen.

Helpoin ratkaisu keräykseen voi hyvinkin olla Kierrätyslaatikkopalvelu. Voit myös itse tuoda alumiinia romupisteellemme. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Iisalmessa, Lahdessa, Lohjalla, Oulussa ja Eurajoella. Kierrätyskeskuksista toiminta-alueemme ulottuu koko Suomeen.

Alumiinikaapelit kiertoon

Ostamme ja kierrätämme alumiinikaapelit asiaankuuluvalla tavalla. Poistathan kaapeleista rasiat, kytkimet ja muut epäpuhtaudet etukäteen, niin nopeutat ja sujuvoitat kierrätysprosessia.

Tiedämme, mikä on romumetallin hinta markkinoilla ja olemme valmiita maksamaan siitä sen mukaan. Hintoihimme vaikuttaa romumetallin maailmanmarkkinahinta, joka määräytyy maailman metallipörsseissä kysynnän ja tarjonnan mukaan. Jos haluat tietää, minkä hinnan saisit alumiinikaapeleistasi, soita 010 325 2634.

Takaisin ylös