Rautaromun kierrätys helpoksi

Tiesitkö, että rautaromu on helppo kierrättää ja muuttaa rahaksi? Laittamalla metallin kiertoon hyödyt monella tapaa: tienaat rahaa, saat enemmän tilaa ja säästät luontoa. Reteko ostaa ja kierrättää kaikenlaiset romumetallit laidasta laitaan. Vastaanotamme esimerkiksi rautaa, ruostumatonta terästä, metallipeltiä, haponkestävää terästä, alumiinia, kaapelia, katalysaattoreita, kuparia, lyijyakkuja, messinkiä, piirilevyjä, sekapeltiä sekä sähkömoottoreita.

Romupalvelumme on aina reilua, sujuvaa ja asiantuntevaa. Myös ympäristöasiat on meillä huomioitu ja toteutuvat toiminnassamme tämän päivän vaatimusten mukaan.

Tänään siivotaan romut varastosta!

Nyt kannattaa siivota varastot ylimääräisistä metalliromuista ja myydä ne eteenpäin. Vastaanotamme kaikenlaista romumetallia: rautaa, ruostumatonta terästä, peltiä, haponkestävää terästä, alumiinia, kaapelia, katalysaattoreita, kuparia, lyijyakkuja, messinkiä, piirilevyjä, sekapeltiä sekä sähkömoottoreita.

Noudamme metalliromut ripeästi pois

Rautaromun kierrätyspalvelumme on joustavaa ja mutkatonta. Noudamme metalliromut pihoilta ja varastoista tarpeen mukaisella kalustolla. Voit tilata koura-auton tai vaihtolavan pirauttamalla meille. Noutopalvelu on kannattavaa isommille romuerille. Toimitamme tarpeidesi mukaisen kaluston ripeästi sinne, missä sitä tarvitaan. Kun olet kerännyt metallit valmiiksi, niin pelkkä soitto riittää.

Rautaromulla rahaa

Reteko tarjoaa markkinoiden parhaat metallinkierrätyspalvelut yksityishenkilöille sekä yrityksille. Helpon ja vastuullisen kierrätyspalvelun lisäksi maksamme metallista aina kilpailukykyisen päivän hinnan. Hintoihimme vaikuttaa romumetallin maailmanmarkkinahinta, joka määräytyy maailman metallipörsseissä kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Tämänhetkisen hinnan arvioimiseksi ota rohkeasti yhteyttä toimipisteeseemme.

Takaisin ylös