Reteko Piha

Romupihoillemme ovat tervetulleita kaikki metalliromut määrästä riippumatta. Toiminta pihalla on helppoa ja yksinkertaista – sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle metalliromusi kanssa, niin me neuvomme loput. Lopputuloksena pääset metalliromuistasi eroon ja saat meiltä kierrättämisestä rahallisen hyvityksen.
Kanna romusi kekoon – se kannattaa! 

KANNA ROMUSI KEKOON,
SAAT EKOTEOSTA HYVITYKSEN

Retekon pihalla asiointi on helppoa ja vaivatonta. Pihamme ottavat vastaan ja käsittelevät pienet ja suuret romut. Meille voit toimittaa mitä vain kuparipannusta kuorma-autoon. Varaathan asiointia varten mukaasi henkilöllisyystodistuksen sekä tilinumeron.

Saapuminen
Kun saavut pihallemme, voit ajaa autosi rauhallisesti vaa’alle, tämän jälkeen voit tulla ilmoittautumaan toimistoomme.

Romujen läpikäynti
Henkilökuntamme punnitsee ja tarkistaa kuormanne sekä auttaa tarvittaessa lajittelussa.

Kuorman purkaminen
Henkilöautolla tuodut sekalaiset kuormat lajitellaan pääasiassa astioihin, jos kuormassasi on lisäksi jalompia metalleja, ne punnitaan erikseen pienemmällä vaa’alla. Suurempien tasalaatuisten erien purkamispaikat näyttämme aina erikseen. Pihojemme järjestys saattaa muuttua, joten varmistathan purkupaikan aina etukäteen.

Painavimpien romujen purkamisessa voimme auttaa*

Punnitseminen & hyvitys
Punnituksen jälkeen saat romuista hyvityslaskun, josta näet tuomiesi romujen painon sekä niistä hyvitettävän summan. Hyvitys maksetaan ilmoittamallesi tilille. Pienin mahdollinen hyvitys on 10€.

*Kuorman purkaminen tapahtuu aina asiakkaan vastuussa. Emme vastaa esim autoon tai peräkärryyn syntyneistä vahingoista.

RETEKOn pihoilla kierrätämme pienet ja suuret romut ammattitaidolla

Retekon käsittelypihoilla jalostamme romuista metalliteollisuuden raaka-ainetta Suomeen ja maailmalle. Pihoilla myös valmistelemme romuautot valmiiksi murskauslaitokselle toimitettavaksi. Retekon pihoille ovat tervetulleita kaikki asiakkaat romun määrästä riippumatta. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmis opastamaan sinua ja auttamaan romun lajittelussa. Soita tai tule käymään, niin saat reilun tarjouksen romuistasi.

Takaisin ylös